in

Ik innoveer dus ik ben

Dit kwam ik laatst tegen op de Berlijnse Muur. Zij die willen dat de wereld blijft bestaan zoals die nu is, wil zelf niet eens bestaan. Pats, dat is even een mooie veeg uit de pan voor mensen met de Status Quo Bias. Enfin, een veeg uit de pan voor ons allemaal dus.

Vond dit wel pakkend omdat het ook zo werkt voor organisaties. Degenen die niet innoveren willen misschien niet eens bestaan. Innovatie = groei. Geen groei = stilstaan. Stilstaan = achteruit gaan. Achteruit gaan = verdwijnen.

 

Written by Robert

Robert van Eekhout is ondernemer en oprichter van Van Ons Web & App Development in Amsterdam. Hij is ook commissaris bij Hotel Casa Amsterdam. Volg hem op Twitter: @Robertvane

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

How to double your sales

France, Douze Points