Robert van EekhoutRobert is ondernemer en oprichter van Van Ons Web & App Development in Amsterdam.

Hij startte het bureau samen met Bas van der Lans in 2006 vanuit Badhoevedorp. Inmiddels is het bureau gevestigd in Amsterdam en zijn er 20 specialisten werkzaam op het gebied van webdevelopment.

Van Ons bedenkt, bouwt en integreert digitale kanalen en touchpoints. Zo verbeteren de opdrachtgevers van Van Ons hun Customer Experience, worden processen aan de achterkant effectiever en efficiënter en worden ze in staat gesteld een volgende stap te zetten in de digitale transformatie van hun businessmodel. Digitale Slagkracht noemen zij dat. Regelmatig geeft Robert workshops, lezingen en masterclasses over dit onderwerp aan MKB’ers, retailers en grootzakelijk dienstverleners.

Robert behaalde in 2011 zijn Master’s degree in marketing aan de VU in Amsterdam. Sinds die tijd blogt hij op deze site onregelmatig over interessante ontwikkelingen en onderzoeken op het snijvlak van marketing, internet, business en management.

Sinds 2017 is Robert lid van de Raad van Commissarissen van Hotel Casa Amsterdam. Hij heeft daar de thema’s Marketing, Internet en Innovatie in zijn portefeuille.

Mijn persoonlijke missie is om kennis en theorieën over digitale marketing te delen op een toegankelijke en open manier. De missie met Van Ons is dat we die theorieën en kennis manifest maken in organisaties en succesvol kunnen implementeren voor onze klanten.

Wat vaak begint als kennissessie, workshop of inspiratiemiddag, eindigt meestal in een traject waar opdrachtgevers de volgende stap zetten in hun digitale transformatie. Met trots deden we dat voor onderstaande merken. Ook interesse om jouw digitale transformatie te starten of uit te bouwen? Neem contact op om kennis te maken!

Het Parool – Innovatie dé sleutel tot groei in het mkb

De Telegraaf – “Zie website als werknemer”

Het Financieele Dagblad – “Roberts energie was heel goed voor de club”

Adformatie – “Onderscheid je door wat je juist niet doet”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *