Robert van EekhoutRobert is ondernemer en oprichter van Van Ons Web & App Development in Amsterdam. Van Ons is een technisch internetbureau en werkt voor onder andere Joolz, Talpa, Ogilvy, Unilever, Beemster Kaas, Bol.com, Proefdiervrij en Douwe Egberts.

Hij startte het bureau samen met Bas van der Lans in 2006 vanuit Badhoevedorp. Inmiddels is het bureau gevestigd in Amsterdam en zijn er 20 specialisten werkzaam op het gebied van webdevelopment en online marketing.

In 2017 schreef hij samen met zijn compagnon het Handboek voor Digitale Slagkracht waarin zij handvatten bieden voor het succesvol inzetten of uitbouwen van de website of online platform. Regelmatig geven zij samen (of alleen) workshops, lezingen en masterclasses over dit onderwerp aan MKB’ers, retailers en grootzakelijk dienstverleners.

Robert behaalde in 2011 zijn Master’s degree in marketing aan de VU in Amsterdam. Sinds die tijd blogt hij op deze site onregelmatig over interessante ontwikkelingen en onderzoeken op het snijvlak van marketing, internet, business en management.

Sinds 2017 is Robert lid van de Raad van Commissarissen van Hotel Casa Amsterdam. Hij heeft daar de thema’s Marketing, Internet en Innovatie in zijn portefeuille.

Mijn persoonlijke missie is om kennis en theorieën over digitale marketing te delen op een toegankelijke en open manier. De missie met Van Ons is dat we die theorieën en kennis manifest maken in organisaties en succesvol kunnen implementeren voor onze klanten.

November 2017 – “Het Parool – Innovatie dé sleutel tot groei in het mkb”

November 2017 – De Telegraaf – “Zie website als werknemer”

Maart 2017 – Het Financieele Dagblad – “Roberts energie was heel goed voor de club”

Maart 2017 – Adformatie – “Onderscheid je door wat je juist niet doet”

Februari 2017 – Instore & Livecomm Magazine – “Beleving is slechts een excuus om omzet te maken”

Oktober 2016 – Westerpost – Winnaar OSB Business Challenge 2016

September 2016 – Het Ondernemersbelang – Rondetafelsessie over ICT. online en innovatie

September 2016 – Het Ondernemersbelang – Jubileum Van Ons Web & App Development

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *