in ,

GPT-3 en de invloed op podcasts, frist party cookies kunnen gebruikt worden bij Google en het nieuwe platform leeroverzicht.nl. De Nieuwscast Episode 4.

Deze keer in de Van Ons podcast De Nieuwscast:

  • Anna heeft het over het nieuwe platform leeroverzicht.nl. Een website waar de overheid alle trainingen, cursussen en opleidingen in Nederland op een rij heeft gezet. Inclusief meer informatie over de financiering van een studie die je wilt volgen.
  • Robert neemt ons mee in de wereld van first party cookies. Vanaf november 2022 is het mogelijk voor gebruikers van Google AdSense en AdManager om first party cookies in te zetten om gerichte reclame te tonen aan bezoekers.
  • Michiel heeft het over de invloed van GPT-3 (Generative Pre-trained Transformer 3) op het maken van podcasts. Het bedrijf Play.ht heeft software ontwikkeld op basis van deze AI engine waarmee het mogelijk is om tekst makkelijk om te zetten naar audio. En ze maken daarmee ook podcasts, volledig gegenereerd door AI.

Written by Robert

Robert van Eekhout is ondernemer en oprichter van Van Ons Web & App Development in Amsterdam. Hij is ook commissaris bij Hotel Casa Amsterdam. Volg hem op Twitter: @Robertvane

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Digitale Slagkracht De Nieuwscast episode 3

Tweedehands meubels IKEA, datingapp Thursday, Virtual Reality in Eindhoven – De Nieuwscast Episode 3