in ,

Het soundlogo van Wikipedia, Spotify Ticketing en Influencer tracking – De Nieuwscast Episode 2

In de tweede aflevering van onze Nieuwscast praten we je bij over de volgende topics:

  • Wikipedia heeft een wedstrijd uitgeschreven voor hun nieuwe soundlogo. Wikipedia wil meer herkenbaarheid creëren en daar hoort volgens hen een soundlogo bij. Michiel vindt het een onzinnig idee en Anna weet het geluid van de Franse metro te herkennen in de kleine soundlogo quiz!
  • Met Spotify Ticketing koop je rechtstreeks in Spotify kaartjes van optredens van je favoriete artiest. Onaangekondigd en ineens was deze feature daar. Waarom zou dit werken en laten we Ticketmaster nu massaal links liggen?
  • Dries Depoorter weet influencers op te sporen via openbare webcams en camera’s. Als deze instagrammers een foto maken op een bekende spot dan zie je op die webcambeelden hoe ze dat deden. De boodschap? Dat we zonder het te beseffen heel eenvoudig te tracken zijn!

Written by Robert

Robert van Eekhout is ondernemer en oprichter van Van Ons Web & App Development in Amsterdam. Hij is ook commissaris bij Hotel Casa Amsterdam. Volg hem op Twitter: @Robertvane

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

podcast Digitale Slagkracht header

Nieuw: de Digitale Slagkracht podcast!

Digitale Slagkracht De Nieuwscast episode 3

Tweedehands meubels IKEA, datingapp Thursday, Virtual Reality in Eindhoven – De Nieuwscast Episode 3