in ,

Nieuw: de Digitale Slagkracht podcast!

Sinds februari 2022 maken we bij Van Ons onze eigen Digitale Slagkracht podcast. De podcast is ontstaan vanuit de traditie dat we eens in de zoveel tijd kennisworkshops bij ons op kantoor organiseerden. We nodigden dan onze klanten uit, boekten een interessante spreker, en deden dan een deep-dive in een topic gerelateerd aan tech of online marketing.

Door COVID konden die workshops op kantoor niet meer doorgaan. Vandaar dat we sinds 2020 hetzelfde format introduceerden, maar dan online in de vorm van een webinar. De webinars waren interessant en populair, maar de kwaliteit van de audio en beeld was vaak matig. Met de opkomst van de podcasts ontstond zo het idee om onze eigen bureau-podcast te maken.

En daar is ‘ie dan, de Digitale Slagkracht podcast. Een podcast over tech en marketing topics. Soms in de vorm van een klantspecial (reeds drie van gemaakt), en sinds augustus van dit jaar ook als een kortere variant die meer inspeelt op het nieuws van vandaag (de zogenaamde ‘Nieuwscast’).

Hieronder de eerste aflevering van de nieuwscast. Michiel, Anna en ik bespreken alledrie een eigen actueel nieuwsfeit in de tech- en marketinghoek. We bespreken het nieuws en bepalen aan het einde van de uitzending hoeveel punten iedereen gescoord heeft. Na 8 afleveringen hebben we een klassementwinnaar die naar huis gaat met de groene koe!

Beluister de afleveringen in je favoriete podcast app, of kijk hier de eerste aflevering op YouTube.

Written by Robert

Robert van Eekhout is ondernemer en oprichter van Van Ons Web & App Development in Amsterdam. Hij is ook commissaris bij Hotel Casa Amsterdam. Volg hem op Twitter: @Robertvane

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Marketing Myopia van Theodore Levitt