in

Workshop WordPress bij Hostnet Cafe

Hoe zet je WordPress effectief in voor je startende business? Op 11 mei heb ik bij het Hostnet Café een workshop gegeven over de inzet van WordPress voor ondernemers. De doelgroep was startende ondernemers die net beginnen met een WordPress website. De topics die aan bod kwamen:

  • Call to Action: wat is het en hoe faciliteer ik dat op mijn website? Hoe verzamel ik waardevolle informatie over mijn doelgroep?
  • Content: wat is de impact van goede content op mijn business? Hoe word ik goed vindbaar in Google?
  • Social Media: op welke manier kun je sociale media inzetten voor je business en hoe integreer je dat op je website?

Het Hostnet Café is een initiatief van Hostnet en iedere maand verzorgen zij interessante workshops voor (startende) ondernemers. In december 2015 en in mei 2016 heb ik twee van deze workshops gegeven. Bekijk hieronder de workshop uit mei!

 

 

Written by Robert

Robert van Eekhout is ondernemer en oprichter van Van Ons Web & App Development in Amsterdam. Hij is ook commissaris bij Hotel Casa Amsterdam. Volg hem op Twitter: @Robertvane

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het Internet Of Things; waarom het de toekomst is

7 handige weetjes over crowdfunding in Nederland en daarbuiten